Obkreslení fotografie (trancing)

12.02.2014 16:42

Na hodině počítačové grafiky jsme se učili obreslovat fotografie v programu Art Rage. Měli jsme si vybrat z několika obrázků zvířat dvě fotografie a obkreslit je. Já jsem si vybrala slona a psa. Práce byla docela snadná a myslím, že se mi obrázky docela povedly. 

 

 

Tohle je pejsek, který se jmenuje Drobek. Je velice roztomilý ale nerad poslouchá povely svého pána. Má pěknou zlatou srst, která je často špinavá protože se nerad koupe. Rád běhá po louce s malými dětmi, chodí na dlouhé procházky a nejradši má aportování míčků. Také chodí nerad k veterináři, pokaždé  se bojí až se strachy klepe. Často jí své oblíbené hovězí granule a piškoty. Také často odpočívá, buď  ve svém pelíšku nebo v posteli svého páníčka. 

A tohle je slon jménem Lupínek,  který se svým druhem patří k největším  suchozemským savcům na světě. Lupínek žije v Africe s celým svým stádem. Má béžovou barvu kůže. Rád si pochutná na nějaké kytce, semínku či ovoci např.: pomeranči... Rád se převaluju v bahně nebo odpočívá na slunci s ostatními slony. 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

EiseSa


Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.